Skip to content

Cerşetor sau muncitor?

16/10/2011

„Mi-aş dori pentru PDL voturile României care munceşte, nu pe cele ale României care cerşeşte”. Aceasta este o declaraţie demnă de ministrul de externe al României?

 

Domnule Baconschi, sunt confuz în urma acestei declarații pe care ați făcut-o săptămâna trecută la Pitești. V-ați declarat împotriva românilor asistați social. Stiţi cine sunt persoanele care beneficiază de ajutor social?

Ştiţi cine sunt românii care cerşesc? Sunt persoanele vârstnice, persoanele cu handicap, persoanele invalide şi bolnavii cronici, adică toţi cei care sunt dependenţi de servicii de îngrijire medicală. Părinții mei sunt pensionari. Sunt muncitori sau cerșetori? Cei 40 de ani de muncă nu au nicio valoare?

 

Copiii mei, ca şi cei aproximativ 5 milioane de copii din întreaga Românie, adică viitorul acestei țări, sunt cerșetori?

 

Persoanele cu handicap ce poate nu au fost binecuvântate cu acelaşi noroc de a fi capabile de a se autoîntreține, sunt cerțetori?

Sunt cerșetori oare oamenii care suferă de cancer sau de alte boli cronice?

 

Oare o mamă care aduce un copil pe lume şi este astfel sprijinită de statul român trebuie privită ca o cerșetoare?

 

Practic ați făcut cerșetori acea clasă a populației care nu se poate apăra.

 

Nu cumva sunteți chiar dumneavoastră sigurul cersetor în adevaratul sens al cuvântului? De mai bine de 10 ani, cerşiți lunar bani din buzunarele românilor pentru a vă primi salariul, pentru a vă plăti maşina luxoasă şi șoferul care o conduce cât şi întreg personalul care va asistă în elaborarea acestor declarații ruşinoase la adresa poporului român. Ați fost reprezentantul României în Franța, o țară care ne considera ultimele scursuri ale societății europene şi nu ați făcut nimic pentru a îmbunătăți relația cu statul francez, ba mai mult de atat, vă denigrați frații români de care vă deziceți prin asemenea declarații.

 

Nu vă este rușine?

One Comment leave one →
  1. stamate mirela permalink
    29/12/2011 14:17

    Astept incontinuare un raspuns la mesajul “O profesoara trista “!

Leave a comment