Skip to content

Ziua in care toata lumea mananca bomboane

23/04/2015

Imi place sa spun “La multi ani!” oricui si de cate ori am ocazia. Ma face fericit sa vad bucuria si speranta din ochii sarbatoritilor!

De ziua noastra, in fiecare an, ne promitem ca ne va fi mai bine, ca vom avea mai multa grija de noi si ca reusitele se vor tine lant anul acesta. Iar cand, de la prima ora a diminetii, incep urarile de “La multi ani!”, ziua de nastere se transforma intr-un fel de revelion personal.

La bucuria zilelei de nastere adaugam ziua onomastica! Aproape ca nu e roman care sa nu poarte si un nume de sfant. E adevarat ca ziua de nume pare mai putin importanta decat cea de nastere, dar nu e nici pe departe asa! Ganditi-va doar cum e cand sarbatorim la birou ziua onomastica a unui coleg: pizza, bomboane, sucuri si poate chiar ceva bauturi alcoolice (fara sa vada sefii). Desigur, ca sa consumi toate astea, e nevoie de timp… cam cat o zi de munca! Si uite asa, de ziua ta, le daruiesti colegilor un fel de zi libera, in care sa se relaxeze impreuna cu colegii.
De Sfantul Gheorghe, peste un milion de romani isi serbeaza ziua onomastica. Stiu ca fiecare dintre voi a spus macar o data “La multi ani!” astazi si a ciocnit un pahar cu cineva drag. Iar asta, nu uitati, inseamna foarte mult!
LA MULTI ANI tuturor romanilor care poarta numele Sfantului Gheorghe! 
No comments yet

Leave a comment