Skip to content

despre mine

Sunt Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei. Am intrat in administratia publica in 2012, cand am fost ales de catre cetateni sa administrez cel mai mare sector al Bucurestiului. Inainte am fost deputat, timp de patru ani. Am adus cu mine – in politica, dar si in primarie – experienta acumulata in anii de management privat, in care am facut performanta. Impreuna cu fratele meu primeam, in 2007, premiul pentru cel mai amplu proiect hotelier din Uniunea Europeana – Rin Grand Hotel.

Dincolo de cariera in afaceri si administratie publica, cel mai important lucru pe care am reusit sa il construiesc este familia. Impreuna cu sotia mea, Sorina, ne bucuram in fiecare zi de cei trei copii ai nostri: Louis, Karina si Vlad. Cred cu tarie ca cei mici ne urmeaza exemplul, nu sfatul! Asa ca ma straduiesc sa fiu un exemplu demn de urmat. Despre familia mea, despre lucrurile in care cred, despre locurile si oamenii care imi plac, dar si despre activitatea la primarie, voi scrie pe acest blog.

In detaliu, despre tot ce se intampla in Sectorul 3, scriu si putem discuta pe www.robertnegoita.ro, dar si pe Facebook! Imi scrieti si raspund sesizarilor administrative (personal sau prin intermediul echipei mele) pe paginile ROBERT NEGOITA, #‎iLoveS3 si #‎scolicaingermania‬‬. Am si o pagina de prieteni, pe care mi-ar placea sa discutam despre ce mai facem in timpul liber, despre locurile frumoase pe care le vizitam, despre familie si prieteni. La urma urmei, in spatele fiecarei functii sta un om.
One Comment leave one →
  1. dalia permalink
    03/04/2012 18:51

    Care sunt problemele pentru care primiti audienta?

Leave a comment