Skip to content

contact

e-mail: 

robert.negoita@primarie3.ro

primar@primarie3.ro

 

Primaria Sector 3

Str. Parfumului nr. 2-4, Sector 3, Bucuresti, Romania.


Advertisements
14 Comments leave one →
 1. cristi permalink
  02/02/2011 08:10

  Buna ziua Domnule Negoita , as dori sa iau legatura cu dumneavoastra dar nu stiu cum

  • 21/02/2011 17:22

   Va rog sa intrati pe http://www.robertnegoita.ro, la sectiunea mesaj, si sa-mi dati acolo toate detaliile.
   Va multumesc petru atentie. Pe curind.

 2. Crivat Georgian permalink
  08/02/2011 09:54

  Domnule Robert Negoita ,am un proiect de panouri solare si cred ca dvs. ma puteti ajuta .Ma puteti contacta la the_doctor_george

  • 21/02/2011 17:21

   Buna ziua,
   In primul rind, incepind cu anul 2008 eu m-am retras din zona de afaceri. Daca este vorba despre un proiect ce poate avea un potential de dezvoltare in interes public, va rog sa intrati pe http://www.robertnegoita.ro, la sectiunea mesaj, si sa-mi dati acolo toate detaliile initiativei dvs.
   Va multumesc petru atentie. Pe curind.

 3. 15/02/2011 14:30

  VA RUGAM MULT SA VIZIONATI MESAJUL NOSTRU, AVEM NEVOIE DE SPRIJINUL DUMNEAVOASTRA.

  Domnule Presedinte Robert Negoita, daca la nivel national dorim schimbarea fostei garzi comunisto-securiste, in frunte cu secretarul general al partidului comunist roman si anume “DICTACHIORULUI TRAIAN BASESCU”, la nivel local si anume comuna Cernica, jud. Ilfov, cand aveti de gand sa schimbati, bolsevismul, comunismul, incultura, escrocheria, santajul, traficul de influenta politica, traseismul politic, mariajul temporar interpartidic si iluzia pe care vrea sa o imprime presedintele organizatiei Cernica, PETRA DUMITRACHE cum ca ar lucra in interesul partidului nostru dar de fapt este un om de baza al presedintelui consiliului judetean Cristache Radulescu si actualului primar portocaliu Apostol Gelu, carora le deserveste actiunile in orice moment din zi si din noapte.

  1. Oare in aceste conditii, noi formand marea majoritate a organizatiei Cernica putem fi condusi de un om care nu stie ce inseamna victoria, din cauza jocurilor duble pe care le practica?

  2. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un fost colaborator al Securitatii?

  3. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un personaj agramat si ruda de gradul I cu incultura?

  4. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un asociat a lui Radwan Aktaa, cetatean sirian cu antecente penale, implicat in cazul Procurorului Lele si apropiat al lui Omar Haissam?

  5. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un personaj care se ocupa cu afaceri in domeniul saloanelor de masaj erotic?

  6. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un personaj care a excrocat peste 100 de familii din com. Cernica, fapte ce pot fi demonstrate cu dovezi si martori reali?

  7. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un personaj care a declarat public iubire vesnica Partidului Democrat Liberal?

  8. Domnule Presedinte, ne permiteti sa va dam un sfat?
  Acea baliverna cu sustinera dumneavoastra la presedintia Consiliului Judetean este o regie proasta a d-nei Dumitrache Petra in cardasie cu Cristache Radulescu si Apostol Gelu, in cadrul unei intalniri de taina la restaurantul Putnicu’.

  Va multumim anticipat.

  Marea majoritate a membrilor PSD Cernica, cu sufletul si cu inima alaturi de partid dintotdeauna.

 4. Florin Calciu permalink
  02/03/2011 15:32

  Buna ziua,

  Anul trecut cand se discuta despre majorarea impozitelor (transformata in DUBLARE) pentru autovehiculele cu cilindree mai mare de 2000 cmc, am crezut ca nu se poate intampla asa ceva. Acum am ajuns sa platesc 2200 lei impozit, la o masina din 1987, masina in valoare de maxim 8000 lei. Am considerat ca prevederile codului fiscal, principiile fundamentale ale codului fiscal, art.3 lit.d, sunt valabile si am decis sa fac o investitie majora prin achizitionarea unei masini in 2009, la pretul de 1800 Euro, printr-un credit bancar.
  Imi pare rau ca legile din Romania nu mai confera stabilitate pe termen lung si ca de cele mai multe ori se abuza de poporul roman prin aprobarea de Ordonante de Urgenta.
  Pacat, domnule Negoita, ca nu ati reusit sa le deschideti mintea (sau ce or avea ei prin rotundul ala care le sta pe gat) prin propunerea dvs. pentru impozitare auto de anul trecut.
  Am ajuns sa imi fie sila ca traiesc in tara asta.
  Am ajuns sa imi doresc sa platesc impozite si taxe in alte tari decat aici, sa imi doresc sa lucrez fara contract de munca, sa fac cumparaturi din alte state, sa cumpar arburant din afara.
  Si ce este cel mai trist este ca am ajuns sa imi doresc sa fim cotropiti indiferent de cine, uguri, bulgari, cehi, germani, chiar si de rusi. Este trist, ca astfel ne indeamna actuala putere sa nu mai fim romani (chiar presedintele Romaniei a spus ca oricine este liber sa plece in afara daca nu mai poate aici).
  Cel mai grav este ca astfel suntem expusi ca natiune in cazul unui conflict pe teritoriul Romaniei.
  Si inca ceva.
  Vina nu este doar a actualei puteri . Opozitia ar trebui sa fie opozitie in adevaratul sens al cuvantului si sa nu mai dea dovada de copilarisme (plecand din sala de sedinte) si sa incerce macar sa-si sustina ideile si frontul pecare il ocupa.

  si la incheiere va doresc,

  SA TRAITI (voi) BINE ! dar sa ma aparati si pe mine (pe noi romanii)

 5. Sipos Laszlo permalink
  07/05/2011 07:45

  Buna ziua dle Negoita!
  Citesc pe Bloombiz ca doriti sa propuneti impozitarea masinilor scumpe din import si incurajarea achizitionarii de masini autohtone. La criteriile de impozitare pe care le propuneti as mai adauga un criteriu relevant si anume puterea motorului. Bulgarii impoziteaza masina foarte corect dupa puterea motoruli si nu dupa capacitatea cilindrica. E o anomalie specific mioritica sa plateasca un amarit cu Aro cat unul cu Q7 (sau mai mult chiar)! Cu stima Laszlo Sipos

 6. 25/05/2011 21:47

  esti un politician perfect si un om de afaceri desavarsit.

 7. 25/05/2011 21:48

  vreau sa iau legatura cu tine.

 8. costel permalink
  21/12/2011 18:29

  buan seara . doresc sa iau si eu legatura cu dumneavoastra sau sa fiu primit in audienta la dumneavoastra.
  e-mail meu costelbon@yahoo.com

 9. Elena permalink
  06/04/2012 16:04

  Stimate Domnule Deputat,

  Am vazut pe blogul dumneavoastra,ca oferiti sprijin unor anumite categorii de persoane.
  Va rog sa-mi spuneti care sunt problemele in care va implicati,deoarece as avea si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra.
  Va multumesc pentru raspuns.

  Elena

  • traian permalink
   08/06/2012 19:30

   pentru corecta informare Liviu negoita prin oamenii sai transmite mesaj de campanie in reteaua romtelecom pentru abonatii din sectorul 3 in conditiile in care eu si alti colegi avem numerele neinformabil.In concluzie romtelecom joaca in continuare cu pdl ALO DL.MINISTru NICA SE AUDE?

 10. vasile dumitru permalink
  05/05/2013 06:40

  multumesc pentru felicitarea “PASTE FERICIT'”;la randul meu va urez sa aveti Sarbatori
  fericite.de asemenea o stralucita cariera politica.VasileDumitru.

 11. eugen permalink
  07/06/2013 21:03

  ai facut multe bune dar …………………nici nu sti cit mai ai

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: