Skip to content

Opriti timpul! Veti vedea frumosul

16/04/2015

Sunt genul de persoana foarte activa si, recunosc, noaptea ma cam incurca, pentru ca ma opreste din treaba. Fie ca e vorba despre familie sau activitatea de la primarie, in permanenta fac planuri si ma straduiesc sa le pun in practica pe toate. Nu de putine ori, am probleme; le intorc pe toate partile, pana cand gasesc solutii.

Stiu, nu va spun nimic nou! Si voi faceti planuri, si voi aveti probleme, si voi cautati solutii. Suntem construiti sa cautam perfectiunea; o cautam in noi, in mintea noastra, in cei din jur, in ceea ce construim prin fortele proprii. Dar adevarul este ca niciunul dintre noi, oamenii, nu poate ajunge la perfectiune. Nu as indrazni totusi sa spun ca ea nu exista. Eu cred ca lumina soarelui de primavara e perfecta. Si florile, cu mirosul si culorile lor, sunt perfecte! Si cantecele pasarilor sunt perfecte.

Ca sa gasim perfectiunea, e suficient sa ne dam ragaz sa simtim primavara care tocmai a venit. Voi cand v-ati oprit ultima oara, sa vedeti frumosul din jurul vostru?

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: