Skip to content

Sarbatoarea Floriilor in Parcul Artelor

19/03/2015

Dragi prieteni,

Vă comunicăm un anunț foarte important: A VENIT PRIMĂVARA!
Așa că ne lăsăm inspirați de ea și de această minunată perioadă care urmează și vă aștepăm în Parcul Titan-Parcul Artelor, locul întâlnirilor noastre speciale.
Sâmbătă 4 aprilie, Primăria Sectorului 3 organizează prin Centrul Cultural „Casa Artelor” evenimentul „Sărbătoarea Floriilor în Parcul Artelor”.

De la ora 10:00 dimineața și până la ora 22:00 vă invităm să petrecem împreună o zi specială, în Parcul Titan-Parcul Artelor, locația dragă tuturor cetățenilor din Sectorul 3 și nu numai.

VIZUAL PASTE

Expoziții florale, pet-show, expoziție tematică pascală în aer liber intitulată ”Învierea – istorie și tradiții”, face painting, modelaj de baloane , evenimente pentru copii, părinți, bunici și întălnirea cu Teatrul Național pentru Copii Abracadabra, într-un spectacol în aer liber realizat de Marian Râlea și trupa sa .

Seara se va lăsa peste Parcul Artelor pe sunetele muzicii clasice pascale în „Concertul Extraordinar de Paște” acum la ediția a doua. Artiști din tânăra generație vor interpreta muzica pascală speficifică principalelor confesiuni prezente in România : Ortodoxă, Luterană, Neo-Protestantă și Catolică.

Momentul culminant al serii va fi când peste 130 de artiști vor interpreta integral capodopera lui Wolfgang Amadeus Mozart: „Requiem” .

Revenim cu mai multe amănunte, în curând.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună Sărbătoarea Floriilor în Parcul Artelor!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: