Skip to content

Primăria Sectorului 3 București a anunțat astăzi, 19 noiembrie 2014, Compania Națională de Investiții că se retrage din proiectul referitor la sala multifuncțională ce urma a fi construită în Parcul Titan

20/11/2014

În luna mai 2014, Primăria Sectorului 3 București a cooptat Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții, într-un proiect în valoare de 47.399.766 lei, care consta în construirea unei săli multifuncționale de spectacole cu 1.200 locuri ce urma să fie construită pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați în Parcul Titan.

Proiectul acestui obiectiv, precum și modul în care el urma să se integreze în parc a fost prezentat public pe www.primarie3.ro. Acest proiect urma să fie finanțat în proporție de 90% de la bugetul de stat, de către Comania Națională de Investiții. Contribuția primăriei urma să fie punerea la dispoziție a terenului respectiv și 10% din valoarea proiectului.

În urma mesajelor primite de la cetățeni, Primăria Sectorului 3 a luat decizia să sisteze derularea acestui proiect în Parcul Titan și să analizeze relocarea lui pe un alt teren din sector. Primăria consideră, de asemenea, că o sală multifuncțională de spectacole în Sectorul 3 este un obiectiv necesar și așteptat de cetățeni, dovadă fiind numeroasele mesaje primite în acest sens. Pe de altă parte, una dintre prioritățile majore ale acestui mandat este extinderea spațiului verde, așa cum a fost comunicată în cadrul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012, prioritate care este avută în vedere permanent.

 Serviciul Relaţii Mass-media

021.318.03.35

presa@primarie3.ro

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: