Skip to content

2013 – un an bun pentru sectorul 3

10/12/2013

Cu ocazia acestui sfârşit de an, le mulţumesc locuitorilor sectorului 3 pentru susţinerea şi încrederea acordate. Schimbarea în bine, care a început în iunie 2012, a continuat şi în acest an.

Deşi n-a fost uşor, am reuşit să facem împreună foarte multe lucruri. 2013 a fost un an bun pentru locuitorii sectorului 3. Suntem sectorul cu cele mai multe blocuri reabilitate în ultimul an. Am reuşit să creştem gradul de siguranţă a cetăţeanului prin amplasarea camerelor de filmat în locuri aglomerate. Am modernizat şi transformat parcurile sectorului nostru (Parcul Titan şi Parcul “Al. I. Cuza”) în unele dintre cele mai vizitate zone verzi din Bucureşti. Am avut şi vom continua să avem o grijă specială faţă de cazurile sociale.

Cred că, în acest an, am demonstrat că Primăria Sectorului 3 este o instituţie deschisă şi apropiată de oameni, dedicată în totalitate intereselor comunităţii sectorului 3. Am arătat că, dacă suntem solidari şi motivaţi, reuşita este asigurată. Suntem deja o echipă consolidată. Spun cu certitudine că, în noul an, putem realiza şi mai multe lucruri.

În final, le urez locuitorilor sectorului 3 Sărbători Fericite şi un An Nou mai bun!

Advertisements
One Comment leave one →
  1. 10/12/2014 23:48

    intr-adevar sect 3 arata muuuuult mai bine ca altele.poate zic unii ca sunt pusa de d-voastra ii dezic sa se uite de jur imprejur si sa jure cu mana pe inima ca nu s-a facut nimic de cand sunteti primar.Mai sunt de facut.Dar cine le face pe toate odata.sa se uite la ei –Ie-au facut cum ai bate din palme? Va invinuiesc(umbla vorba ca faceti prea multe borduri si ghivece cu flori)dar cui nu-i plac florile,cui nu-i place o str. un bdl,sau o alee cu flori,copaci,frunze…….astea costa bani. MULT NOROC (ca lumea-i rea.)Maria sect.3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: