Skip to content

Primarul Robert Negoita a verificat blocurile in curs de anvelopare

21/06/2012

Primarul Sectorului 3 Robert Negoiță a verificat astăzi, 21 iunie 2012, stadiul lucrărilor de reabilitare termică de la blocurile din bd. Camil Ressu și str. Ciucea.

Prima oprire a fost făcută pe bd. Camil Ressu nr. 10, bl. 3, unde lucrările au fost începute în luna aprilie și care au ca termen de finalizare luna iulie. Aici primarul a verificat stadiul lucrărilor, precizând că este greu să fie mulțumit mai ales că se pricepe foarte bine la domeniul acesta.

De asemenea, au fost verificate lucrările excutate la blocul L 19 din str. Ciucea nr.5, lucrări începute în luna aprilie. Aici au fost inspectate lucrările executate la terasa blocului.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a ținut să precizeze că sunt multe lucruri de îmbunătățit. Totodată, le-a transmis constructorilor să respecte proiectele, urmând ca lucrările să fie îmbunătățite din mers. „Toate blocurile trebuie să fie anvelopate, mai ales că până acum au fost reabilitate termic foarte puține, doar 5 % din totalul de aproximativ 2.000 de blocuri din sector. Suntem codași la acest domeniu, mi-am propus să devenim fruntași. Vreau ca toate blocurile din sectorul 3 să fie anvelopate termic, termenul pe care mi l-am propus pentru terminarea lucrărilor fiind în acest mandat”, a declarat Robert Negoiță.

Până în prezent în Programul local multianual privind creșterea performanței energetice la blocurile de locuințe din sectorul 3 au fost cuprinse 1.004 blocuri. Dintre acestea sunt finalizate 37, alte 93 fiind în diferite stadii de execuție. Pentru cele 93 de blocuri s-a alocat suma de aproximativ 100 milioane de lei.

Serviciul Presa
Primaria Sectorului 3

One Comment leave one →
  1. 16/09/2013 12:39

    Cum orice lucrare, indiferent de natura ei, trebuie verificata, primarul Robert Negoita a inspectat stadiul lucrarilor de reabilitare termica de la cateva blocuri din sectorul 3. Acesta nu s-a declarat in totalitate multumit, precizand ca sunt multe lucruri de imbunatatit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: