Skip to content

Departamentul de Comunicare al USL Sector 3 revine cu noi sesizari privind neregulile din sectiile de votare din sectorul 3

10/06/2012

USL Sector 3 semnaleaza o posibila tentativa de fraudare a procesului electoral, vizate fiind sectiile 603-613 arondate Scolii nr. 55 de pe soseaua Industriilor. Astfel, conform celor semnalate de reprezentantii nostri din sectiile de votare, exista liste paralele de alegatori, nestampilate conform legislatiei in vigoare.

Mentionam faptul ca reprezentantii USL sector 3 din sectiile mai sus-mentionate au sesizat aceasta neregula menita sa vicieze rezultatul final al votului, presedintilor sectiilor de votare, acestia sustinand ca acest viciu de procedura este legal si “normal”.
Exemplu concret: Sectia 603, localizata in incinta Scolii nr. 55 – Str. Industriilor, sector 3, Bucuresti – exista 2 liste cu electori. Prima incepe cu numaratoare de la 1 pana la pozitia 521, iar cea de-a doua incepe, din nou, cu pozitia 1, pana la 1189. Stampila este aplicata doar pe ultima pagina.

O alta situatie de aceeasi gravitate s-a intamplat la sectia 391, situata la intersectia Calea Dudesti si Sos. Mihai Bravu, sectie la care un consilier PDL a fost surprins cu o sacosa plina cu buletine de vot, fapt semnalat si la numarul de urgenta 112, motiv pentru care s-a intrerupt si procesul de votare.

USL Sector 3 solicita autoritatilor abilitate pe aceasta cale sa ia in timp util toate masurile care se impun pentru a asigura o desfasurare corecta a scrutinului electoral si pentru a impiedica orice forma de fraudare a acestuia.

Departamentul de Comunicare USL Sector 3
10 iunie 2012

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: