Skip to content

Comunicat de presă: Mandatul lui Liviu Negoiţă se încheie cu o nouă faptă penală – încălcarea drepturilor de autor

08/06/2012

Astăzi, 8 iunie 2012, în ultima zi de campanie electorală, sperând că mai poate intoxica opinia publică,  Liviu Negoiţă, primarul sectorului 3, a ajuns să recurgă la cele mai abjecte şi ilegale mijloace. Mai precis, a reprodus marca înregistrată a ziarului RING şi grafica acestuia, distribuind ziare cu conţinut intoxicant în sectorul 3 al Capitalei.

Atragem atenţia că utilizarea frauduloasă a unei mărci înregistrate este o faptă penală, motiv pentru care vom face toate demersurile necesare pentru ca această faptă să fie constatată şi pedepsită ca atare, întru respectarea legii.

Dincolo de aspectele de natură comercială şi penală nu putem să nu remarcăm lipsa de scrupule ale domnului Liviu Negoiţă în disperarea acestuia de a păstra puterea, pe care a transformat-o numai în privilegii pentru sine şi colegii săi de partid. De altfel, acest tip de fapte se înscriu în linia celor comise de membrii PDL pe parcursul ultimilor opt ani în care s-au simţit protejaţi de instituţiile statului care ar fi trebuit să îi sancţioneze. Această ultimă zbatere reprezintă dovada clară a felului în care au administrat atât la nivel local, cât şi la nivelul administraţiei centrale, fiind însă doar prefaţa a ceea ce pregătesc pentru următoarele două zile, în special pe data de 10 iunie. Mai precis, o imensă fraudă electorală pe care au exersat-o cu succes în ultimii ani.

Ziarul RING, pe parcursul anilor, a adus la cunoştinţa cititorilor săi toate aceste fapte, prezentând şi probe în acest sens, motiv pentru care a fost catalogat ca fiind incomod. Nu este pentru prima oară când membri marcanţi ai PDL au recurs la abuzuri pentru a încălca libertatea presei.

Dorim să ne informăm cititorii, şi opinia publică în general, că această situaţie nu va rămâne nepedepsistă şi că niciunul dintre materialele publicate în această ediţie falsificată a ziarului RING nu aparţine acestei redacţii şi transmite informaţii false.

Facem, de asemenea, un apel către membrii şi voluntarii simpli ai PDL care au fost implicaţi în acest demers să înceteze distribuţia acestei publicaţii, altfel expunându-se la încălcarea legii penale, în faţa căreia vor răspunde personal. Liviu Negoiţă şi PDL nu mai sunt în măsură să le garanteze imunitatea în faţa instituţiilor statului abilitate să restabilească ordinea.

În cursul zilei de azi, ziarul RING a depus plângere penală împotriva primarului sectorului 3, Liviu Negoiţă.

 

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: