Skip to content

COMUNICAT DE PRESĂ: Actorii Mircea Albulescu şi George Ivaşcu, alături de candidatul USL la sectorul 3, Robert Negoiţă

08/06/2012

Actorii Mircea Albulescu şi George Ivaşcu şi-au exprimat, joi, într-o conferinţă de presă, susţinerea pentru candidatul USL la Primăria sectorului 3, Robert Negoiţă.

 

În ultimul timp numeroase personalităţi de talie naţională şi internaţională au venit (…) în sprijinul candidatului USL sector 3.

 

(…) Iată că reuşim să facem echipă, că reuşim să arătăm a echipă câştigătoare. Îmi dă foarte mult optimism prezenţa atâtor oameni de mare valoare alături, mă onorează, dar mă şi responsabilizează’, a declarat Negoiţă.

 

La rândul său, Mircea Albulescu s-a autocaracterizat ca fiind un ‘însoţitor’. ‘Sunt un om care stau pe lângă prieteni, unii mai vechi, alţii mai noi, alţii chiar foarte noi şi care speră ca visele noastre să se realizeze’, a spus acesta.

 

El a explicat că a venit fără cravată la conferinţa de presă deoarece ‘speranţa nu poartă cravată’.

 

‘Speranţa nu poartă cravată, este o instituţie extraordinară care umblă cu mânecile suflecate, care uneori are chiar cizme de cauciuc în picioare, care abia-abia poate să-şi şteargă transpiraţia de pe frunte pentru simplul motiv că nu e uşor să ai cu adevărat speranţă în tine şi în ai tăi’, a mai spus Albulescu.

 

La rândul său, actorul George Ivaşcu i-a mulţumit lui Robert Negoiţă că i-a dat încrederea că nu trebuie să-i fie ruşine să aibă o opinie, să creadă în viitor şi să participe activ ‘cu cizmele de cauciuc’, ”cu mânecile suflecate” la o construcţie.

 

Departamentul de comunicare USL

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: