Skip to content

COMUNICAT DE PRESĂ: Robert Negoiță va câștiga cu 60% alegerile de duminică

05/06/2012

În perioada 30-31 mai 2012, Operations Research a realizat, la comanda USL Sector 3, un sondaj de opinie privind alegerile locale din 10 iunie (Sectorul 3). Volumul eșantionului este de 903 persoane, tipul eșantionului fiind stratificat bistadial. Marja de eroare a sondajului este de +/-3,3%.

Conform datelor sondajului, în Sectorul 3 se estimează o participare la vot de 61%, 27% din întregul populației cu drept de vot nedorind să voteze, iar 12% fiind plecată din țară.

La alegerile de duminică, 10 iunie, pentru Primăria Sectorului 3, 74% din întregul populației ar vota cu reprezentanții USL pentru Consiliul Local, 14% ar vota cu cei ai PDL, 5% cu ai PP-DD și 8% cu reprezentanții altor formațiuni. Față de ultimul sondaj realizat de CCSB în urmă cu o săptămână, sondajul se remarcă cu o creștere de 6% a intenției de vot pentru USL și o scădere cu 7 puncte procentuale a votului pentru PDL.

Potrivit sondajului Operations Research, care a adresat o întrebare închisă privind opțiunile de vot pentru candidații la primărie, la alegerile de duminică, 10 iunie, pentru Primăria Sectorului 3, 60% din totalul populației ar vota cu Robert Negoiță, candidat al USL, 33% ar vota cu Liviu Negoiță, candidat al PDL, 4% ar vota cu Cătălin Zamfira (PP-DD) și 2% cu alți candidați. Față de sondajul realizat de CCSB, se remarcă o creștere cu 3% a intenției de vot pentru candidatul USL, Robert Negoiță, și o scădere cu 3% a intenției de vot pentru candidatul PDL, Liviu Negoiță.

 

Departamentul de Comunicare al USL Sector 3                   

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: