Skip to content

COMUNICAT DE PRESĂ: Robert Negoiță prezintă probe că PDL vrea să fraudeze alegerile

01/06/2012

Rezumat

  • La anumite adrese din Sectorul 3 au domiciliul peste 1000 sau chiar peste 2000 de persoane;
  • Peste 16.000 de votanți au domiciliu fictiv în Sectorul 3 cu aprobarea Direcției Evidența Populației din primăria condusă de Liviu Negoiță;
  • Robert Negoiță a cerut Poliției să investigheze cazul pentru a apăra dreptul democratic la vot;
  • Robert Negoiță a cerut cetățenilor din Sectorul 3 să vină la vot pentru a împiedica fraudarea alegerilor.

 

Robert Negoiță, candidatul USL la Primăria Sectorului 3, a dezvăluit, astăzi, într-o conferință de presă unul din mijloacele cele mai eficiente folosite de PDL pentru a frauda alegerile locale din 10 iunie. Robert Negoiță a prezentat presei mai multe liste electorale din care rezultă că, la anumite adrese din Sectorul 3, își au domiciliul peste o mie sau chiar peste două mii de persoane. Dintr-un calcul realizat de USL Sector 3, rezultă că peste 16.000 de votanți au domiciliul fictiv în Sectorul 3.

Robert Negoiță a acuzat Primăria Sectorului 3, condusă de Liviu Negoiță, că, prin Direcția Evidența Populației, aflată în subordine, a încălcat legea, permițând înregistrarea unui număr de persoane uluitor de mare la o singură adresă. Acest mijloc de fraudare a alegerilor, utilizat de PDL, probabil nu pentru prima oară, este atât de eficient, încât realmente poate schimba rezultatul votului cetățenilor.

În consecință, Robert Negoiță a cerut autorităților statului și, în primul rând, Poliției să investigheze de urgență acest caz. De asemenea, candidatul USL a solicitat presei să se implice pentru a apăra drepturile democratice ale cetățenilor de a alege și de a fi aleși.

Robert Negoiță a invitat cetățenii din Sectorul 3 să se mobilizeze la vot, pe 10 iunie, pentru a împiedica vicierea rezultatului alegerilor și a alege primarul pe care și-l doresc.

 

Departamentul de Comunicare al USL Sector 3

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: