Skip to content

DREPT LA REPLICĂ: Referitor la contestarea de către Răzvan Murgeanu, coordonator al campaniei electorale a PDL București, a datelor rezultate din cercetările sociologice realizate de CCSB

30/05/2012

PDL recurge la manipulări tip KGB pentru a ascunde situaţia dezastruoasă în care se află


Urmare a celor comunicate în ultimele două zile, constatăm că PDL recurge din nou la manipulări KGB-iste, care sunt instrumentate de un fost ofiţer de Securitate – Silvian Ionescu – şi executate de un fost informator al Securităţii – Răzvan Murgeanu. USL și-a asumat toate sondajele pe care le-a dat publicității, sondaje realizate de o companie importantă și credibilă: CCSB.

În schimb, PD-L a strecurat, în publicațiile apropiate, cifre ”pe surse”, fără a preciza autorul cercetării și comandatarul. Până acum, companiile de sondare a opiniei publice cu care lucrează PDL nu au prezentat public niciun sondaj. În cazul în care PDL deține alte date sociologice, pe care le consideră adevărate, îi invităm să le facă publice. Ele, însă, trebuie să aparţină unor companii de cercetare sociologică recunoscute pe piaţă şi trebuie prezentată metodologia şi perioada în care au fost efectuate. Motivul pentru care aceste date nu apar este însă simplu: niciun institut de cercetare sociologică serios nu ar putea minți că vreun candidat al PDL va câștiga alegerile la București.

Pe de altă parte, avem informaţii că acest tip de manevre KGB-iste ale PDL vor continua. Ne aşteptăm ca, în următoarele zile, să asistăm cu toţii la noi atacuri referitoare în special la viaţa privată a candidaților USL, acesta fiind singurul mod în care PDL ştie să reacţioneze în faţa unui eşec evident în acest an electoral.

Cât privește implicarea în campania electorală a premierului Victor Ponta, îi reamintim dlui Murgeanu că Victor Ponta este președinte al PSD și co-președinte al USL. Nu există nicio lege care să limiteze sau să interzică dreptul premierului Victor Ponta de a-și susține partidul în campania electorală. În loc să lanseze o nouă diversiune, dl Murgeanu ar face mai bine să-și amintească de implicarea directă în campaniile electorale a președintelui Traian Băsescu (alături de PDL). Spre deosebire de premier, președintele are, potrivit Constituției, obligația de a fi independent politic.

 

Departamentul de Comunicare al USL Sector 3

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: