Skip to content

DREPT LA REPLICĂ privind reabilitarea termică a blocurilor

25/05/2012

În legătură cu acuzațiile reprezentanților PDL Sector 3 referitoare la hotărârea Primăriei Sectorului 3 privind reabilitarea termică a blocurilor, Departamentul de Comunicare al PSD Sector 3 a fost abilitat să transmită următorul drept la replică:

Înțelegem perfect profunda îngrijorare a PDL Sector 3 față de problema reabilitării blocurilor, mai ales că această problemă este una cu adevărat prioritară, dar din aroganţă PDL Sector 3 nu a fost în stare să o sesizeze la timp. De altfel, după cum rezultă chiar din comunicatul transmis de PDL Sector 3, ea a fost pusă pe ordinea de zi a Consiliului Local abia anul acesta, din motive pur electorale.

Înainte de a se erija în purtător de cuvânt al Primăriei Sectorului 3, organizația PDL Sector 3 ar fi trebuit să-l tragă la răspundere pe primarul Liviu Negoiță și pe consilierii PDL pentru că, prea mult timp, au ignorat complet prioritățile cetățenilor din Sectorul 3. Domnul Liviu Negoiță dispune încă, în Consiliul Local al Primăriei Sectorului 3, de o majoritate covârșitoare PDL, care ar fi putut lua, la timp, orice decizie ar fi dorit. În aceste condiții, a imputa consilierilor PSD, aflaţi în minoritate, lipsa de inițiativă și de răspundere a primarului Liviu Negoiță și a consilierilor PDL este un act irelevant, dar nu mai puțin jenant.

Recomandăm pe această cale PDL Sector 3 să nu mai răspundă în locul lui Liviu Negoiță, ci să-l invite pe acesta să-și asume bărbătește acțiunile pe care le-a întreprins. Absența sa din dezbaterea publică este deja îngrijorătoare, iar cetățenii, care vor să audă de la domnia sa un ultim cuvânt, vor fi încă o dată decepționați.

 

Departamentul de Comunicare al PSD Sector 3

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: