Skip to content

Drept la replică: Referitor la declaraţiile făcute de domnul Silvian Ionescu pe data de 22 mai 2012

23/05/2012

 

Candidatul USL pentru Primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă, nu primeşte sfaturi, sugestii sau orice alt sprijin de la foşti ofiţeri de Securitate

 

Referitor la declaraţiile făcute în data de 22 mai 2012 de dl Silvian Ionescu, fost ofiţer al Securităţii, actual membru PDL şi păstor al mafiei financiare de la sectorul 3, facem următoarele precizări:

  • Un fost ofiţer al Securităţii, cum este dl Silvian Ionescu şi mai sunt şi mulţi alţii în PDL, nu este  în măsură să ne intimideze în niciun fel.
  • Faptul că PDL, în momentul în care ştie că va pierde alegerile în mod indubitabil într-unul dintre fiefurile sale semnificative, apelează la serviciile unor ofiţeri de Securitate şi, mai mult, alege să comunice prin intermediul lor, nu poate decât să ne bucure. Este încă un prilej prin care se arată foarte clar pentru toată lumea cum este constituit acest partid, pe ce fel de oameni se bazează şi care sunt mijloacele pe care le foloseşte într-o confruntare electorală.
  • Virulenţa cu care se manifestă public dl Silvian Ionescu, şi nu candidatul oficial la Primăria sectorului 3 din partea PDL, ne arată tuturor care sunt persoanele care îşi doresc cu disperare păstrarea acestui fief şi gestionarea bugetului aferent. Laşitatea lui Liviu Negoiţă de a nu se exprima public şi de a nu se întâlni cu oamenii nu poate fi nici mascată şi nici suplinită de acţiunile securistice ale dlui Silvian Ionescu şi nici măcar de colegii de partid care comunică în locul dumnealui,  dl. Liviu Negoiţă fiind mult prea speriat.
  • Înainte de a se exprima public despre concursurile private de pe Facebook, dl Silvian Ionescu ar trebui să explice pe baza cărei legi candidatul dumnealui, Liviu Negoiţă, îşi permite să îşi aplice fotografia pe tichetele valorice pe care le-a distribuit persoanelor din sectorul 3, tichete achiziţionate din bani publici. De asemenea, îi precizăm dlui Silvian Ionescu faptul că tehnicile securistice prin care cine strigă mai tare ajunge să pară că are dreptate nu mai sunt atât de eficiente precum în perioada în care acesta şi le-a însuşit.
  • Strict pentru informarea personală a dlui Silvian Ionescu, îi aducem la cunoştinţă faptul că, spre deosebire de dl. Liviu Negoiţă, care nu are un minim respect faţă de electoratul Sectorului 3, acesta nedorind nici să se întâlnească cu cetăţenii Sectorului 3, şi nici măcar să răspundă public la acuzaţiile privitoare la proprietăţile deţinute (direct şi indirect) în ţară şi în străinătate şi nedeclarate în declaraţia de avere, candidatul USL, dl. Robert Negoiţă, a fost de acord, la solicitarea Organizatorului, să participe ca invitat şi „gazdă virtuală – pagina Facebook” la desfăşurarea Concursului Mission 3 de pe Facebook, concurs la care dl. Robert Negoiţă şi-a manifestat disponibilitatea ca, în măsura în care timpul i-o va permite, să se întâlnească cu unii dintre partcipanţii la concurs.

În concluzie, îl sfătuim pe dl Silvian Ionescu să lase campania electorală să se desfăşoare ca o confruntare între oameni politici. Foştii şi actualii ofiţeri de informaţii, într-o societate normală, au o cu totul altă menire. Îl sfătuim, de asemenea, pe dl Silvian Ionescu să înţeleagă faptul că orice epocă apune la un moment dat. Faptul că la Primăria Sectorului 3, împreună cu Liviu Negoiţă, a constituit şi dezvoltat o întreagă caracatiţă financiară pe care doreşte să o păstreze în funcţiune şi după acest an electoral este o dorinţă pe care i-o putem înţelege. Dar, dacă îşi doreşte acest lucru atât de mult, credem că era mult mai eficient să candideze chiar dumnealui.

 

Departamentul de comunicare al USL Sector 3

 

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: