Skip to content

COMUNICAT DE PRESĂ: USL Sector 3 îi cere lui Răzvan Murgeanu să mai numere o dată toate panourile din București

15/05/2012

Comunicatul de presă prin care șeful campaniei electorale a PDL, Răzvan Murgeanu, acuză USL București de depășirea limitei legale privind cheltuielile alocate afișajului stradal este o încercare ridicolă de a-i prosti în față pe cetățenii Capitalei.

 

  Orice om cu vederea normală, care străbate bulevardele, străzile și chiar aleile   din Sectorul 3, constată cu ușurință că panourile în care este reprezentat Liviu Negoiță, încă primar PDL al Sectorului 3, sunt copleșitoare și ca număr, și ca mărime. Amplitudinea afișajului stradal al candidatului Liviu Negoiță este una fără precedent. Unele bannere au fost amplasate chiar în spații interzise de lege, direct pe trotuar, în calea bicicletelor (a se vedea fotografia realizată pe Bulevardul Camil Ressu).

Afișajul grandilocvent, cu totul disproporționat în raport cu intențiile oricărei campanii electorale, arată disperarea candidatului care simte că pierde alegerile. Aceste tehnici de campanie, specifice PDL, prin care se încearcă amețirea electoratului pe ultima sută de metri, sunt inutile. Puteau, însă, învăţa acest lucru din campania extrem de tristă a lui Vasile Blaga pentru Primăria Capitalei din 2008. Au avut un afişaj la fel de opulent şi ostentativ, fără a justifica vreodată din ce fonduri a fost plătit, şi nu le-a folosit la nimic. Rezultatul îl cunoaştem cu toţii. Încercarea de a le masca sub fila unui comunicat sunt însă, așa cum am spus, de-a dreptul ridicole.

 

În consecință, USL Sector 3 îi cere lui Răzvan Murgeanu să mai numere o dată toate panourile și numai după aceea să sesizeze autoritățile. Ne-ar face şi şi-ar face un mare serviciu.

 

Departamentul de Comunicare al USL Sector 3

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: