Skip to content

Comunicat de presă: Robert Negoiță, candidatul USL la primăria Sectorului 3: ”Mă bazez pe oameni”

27/04/2012

Robert Sorin Negoiță și-a oficializat ieri candidatura sub sigla USL, la Primăria Sectorului 3.

După înscrierea candidaturii, Robert Sorin Negoiță a declarat că este pregătit de campanie și are foarte multe proiecte pe care le va propune cetățenilor din Sectorul 3. Candidatul USL a spus că este conștient că va avea o misiune foarte grea, sectorul 3 fiind inima corupției, a mafiei pedeliste, coloana vertebrală a finanțării ilegale a PDL: ”Știu că am început o luptă foarte complicată, dar mă bazez pe oameni cum sunt cei care au venit, astăzi, să mă susțină.”

La rândul său, președintele PSD Victor Ponta și-a exprimat încrederea că Robert Sorin Negoiță poate câștiga mandatul de primar al Sectorului 3. ”Îmi plac oamenii care pornesc din postura celui cu a doua șansă, pentru că, de obicei, câștigă. Ne-am uitat, împreună cu toată Europa, ieri și alaltăieri, la două echipe cărora nu le-a dat nimeni nicio șansă (Barcelona și Real Madrid –n.n.) și văd că vor merge în finală, iar marii favoriți stau acasă. Cred că domnul Liviu Negoiță va sta acasă după aceste alegeri”, a declarat Victor Ponta.

La evenimentul de înregistrare a candidaturii au participat peste 600 de membri ai USL, precum și personalități politice care și-au declarat sprijinul pentru Robert Sorin Negoiță, între care: președintele PSD, Victor Ponta, președintele PSD București, Ecaterina Andronescu, președintele PNL Sector 3, Florin Alexe, medicul Irinel Popescu, senatorul Dan Șova, deputata PNL Mariana Câmpeanu și deputatul PSD Eugen Bejinariu.

 

Departamentul de Comunicare al USL Sector 3   

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: