Skip to content

Vai doamna Udrea, unde-o fi popularitatea de altă dată ?

05/04/2012

Elena Udrea ne-a dezvăluit ieri ceea ce ştiam cu toţii: ar fi vrut să candideze la Primăria Capitalei. De ce nu o face aflăm tot de la dumneaei: pentru că nu mai are popularitatea de altă dată, fiind până de curând ministru într-un guvern nepopular.

În explicaţiile doamnei Udrea este însă strecurată o nuanţă pe care mă simt obligat să o observ. Elena Udrea nu crede că a contribuit în vreun fel la scăderea popularităţii sale, ci doar că a fost la locul nepotrivit. Pentru mine declaraţia sa este un semn că este de acord 100% cu laudele deşănţate pe care preşedintele Traian Băsescu le-a făcut la adresa fostului ministru Udrea. Bineînţeles că nu mă aşteptam ca Elena Udrea să intre în contradicţie cu mentorul său, însă puţină modestie nu ar fi stricat în contextul în care, prin decizia sa, au fost aruncate zeci de milioane de euro pe săli de sport în pantă şi bazine de înot la sate.

Cât despre intenţia Elenei Udrea de a candida la primăria Capitalei, mi se pare un act de laşitate că nu s-a concretizat. Bineînţeles că ar fi pierdut în faţa lui Sorin Oprescu, dar măcar şi-ar fi asumat, prin acest gest, modul dezastruos în care a făcut politică și a condus organizaţia PDL din Bucureşti.

Dar nu poate fi vorba de curaj în cazul doamnei Udrea, care a primit până acum funcţii pe tavă, aşa că l-a trimis pe Prigoană la înaintare. Din păcate pentru intenţiile şefei sale pe linie de partid, Prigoană va pierde alegerile într-un mod lamentabil.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: