Skip to content

Domnule Oltean, nu vă cred!

27/03/2012

Domnule Ioan Oltean, vă rog să îmi iertaţi impertinenţa, însă ca simplu cetăţean vă spun că nu pot crede că nu aveţi nicio legătură cu dosarul şpăgii în care este acuzat fostul secretar de stat de la Ministerul  Dezvoltării şi preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa.

În primul rând, toată ţara a văzut stenogramele discuţiilor între doi dintre cei învinuiți care ar fi trebui să aranjeze cu dumneavoastră şi cu secretarul de stat, Ioan Andreica, să îl influenţaţi pe preşedintele Consiliului Judeţean să ofere contracte plătite din bani publici firmelor care “cotizaseră” unde trebuie. Să vă reamintesc, domnule secretar general al PDL,că unul dintre aceşti „băieţi convingători” era la dvs. în birou şi de faţă cu dvs. i-a promis celuilalt că va aranja o întâlnire cu dvs.?

Acestea, domnule Oltean, sunt chestiuni obiective, discuţii între persoane care nu aveau de ce să se mintă una pe cealaltă, care nu aveau de ce să vorbească despre dvs. dacă nu aveaţi nicio legătură cu ele.

Să vă mai întreb ceva, domnule Oltean sau „Barosan”, aşa cum apare că aţi fi fost numit de aceiaşi învinuiţi: cine din PDL v-a fabricat acest dosar ? La cine mai exact v-aţi referit când aţi spus că e o făcătură politică? Aţi spus că este posibil să fi fost „aranjat” şi din afara partidului. De cine din afară? De opoziţie…? Penibilă prestaţie “barosane”, la fel ca şi smiorcăiala de ieri din faţa camerelor.

Advertisements
3 Comments leave one →
 1. Danutz permalink
  28/03/2012 11:49

  Aveti dreptate domnule Negoita! Este penibil acest personaj. Un singur lucru ne mai consoleaza pe noi poporul roman, si anume faptul ca cel tarziu in toamna, toate aceste lacuste portocalii vor intra pe mana poporului roman, si vor fi judecati A venit si rindul javrelor de partid sa fie scuturate!

 2. zoe permalink
  28/03/2012 12:19

  PDL-istii s-au facut de ras unul dupa altul. Bravo domnule Negoita!!!
  dati-le peste Bot acestor mincinosi corupti!!

 3. zuzu permalink
  29/03/2012 13:29

  O sa cada toate capetele haitei de hoti PDL-isti. Aveti toata aprecierea mea ca nu acceptati sa treaca cu vederea minciunile si furturile portocalii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: