Skip to content

Comunicat de presă: 500 de membri noi s-au alăturat Organizației PSD Sector 3

26/03/2012

Organizația PSD Sector 3 a organizat, ieri, 24 martie 2012, ceremonia de primire în partid a 500 de membri. Evenimentul a fost găzduit de preşedintele interimar al Organizației PSD Sector 3, Robert Negoiţă, şi s-a bucurat de prezenţa preşedintelui interimar al PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, şi de cea a preşedintelui PNL Sector 3, Florin Alexe.

Robert Negoiță le-a transmis noilor membri un cuvânt de bun venit şi i-a felicitat pentru decizia de a se alătura echipei PSD Sector 3: ”Avem obligaţia de a ne implica mai mult. Numai activă și unită, organizaţia PSD Sector 3 va câştiga alegerile din vara anului 2012. Am plecat împreună pe un drum şi sper să schimbăm în bine ţara, pornind de aici. Trebuie să fim mai constructivi, mai implicaţi în tot ceea ce înseamnă activitatea politică. Schimbarea pleacă de la dumneavoastră. Vă asigur că tot ce ne-am propus este realizabil. Suntem o echipă puternică şi vom câştiga.”

Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, l-a felicitat pe Robert Negoiţă pentru responsabilitatea asumată faţă de organizaţia PSD Sector 3 şi pentru modul în care a reuşit să contribuie la dezvoltarea echipei social-democrate: ”Trebuie să câştige o echipă care are în frunte un om, şi pentru sectorul 3 acel om este Robert Negoiţă, iar echipa lui sunteţi dumneavoastră. Şi-a asumat acest rol şi îşi creşte organizaţia pentru că are nevoie de o echipă cât mai mare. Fără dumneavoastră nu poate câştiga, cu dumneavoastră va spune stop hoţiilor şi furăciunilor.”

Organizaţia PSD Sector 3, împreună cu preşedintele interimar al acesteia, Robert Negoiță, vor continua în săptămânile viitoare înmânarea carnetelor noilor membri de partid. Activul organizației crește de la o lună la alta, mulți cetățeni afirmându-și dorința de a se alătura echipei lui Robert Negoiță.

 

Biroul de Presă al PSD Sector 3

One Comment leave one →
  1. Dani permalink
    26/03/2012 16:25

    Oamenii au inceput sa vada cine este dispus sa faca ceva pentru ei.Numarul mare al celor inscrisi dovedeste ca cetatenii doresc sa sprijine un lider care sa ii reprezinte. Intr-adevar cu fapte se poate da un mare exemplu de corectitudine, este timpul sa pornim spre un nou inceput in care liderii sa fie verticali, corecti si sa se gandeasca la alegatori mai presus decat orice interes personal. Echipa formata de Robert Negoita este o echipa de profesionisti si invingatori.Felicitari!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: