Skip to content

Udrea şi reabilitările termice, o iubire imposibilă

14/03/2012

Doamna Udrea a găsit în sfârşit soluţia care ar rezolva problema reabilitării termice a blocurilor: demisia Ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, dacă acesta nu va reuşi să mute fondurile de la alte programe către acest domeniu. Afirmaţia este cu atât mai penibilă cu cât dânsa a făcut praf programul de reabilitare chiar din postura de ministru în care s-a aflat timp de trei ani.

Îi reamintesc doamnei Udrea că în timpul mandatului său în Capitală primarii de sector portocalii au primit chiar de cinci ori bani mai mulţi decât cei ai opoziţiei, fapt ce a dus la o aplicare neuniformă şi haotică a acestui program ce trebuia dedicat cetăţenilor, nu găştii pedeliste.

Dacă luăm în consideraţie doar datele oficiale din 2011, la nivelul Capitalei putem observa cu uşurinţă cele rezumate mai sus. UNPR-istul Neculai  Onţanu, primar al sectorului 2, a primit de la doamna ce se dă acum lup moralist, 8.350.000 milioane de lei. PDL-istul Liviu Negoiţă, primar al sectorului 3, 10.354.000 de lei, iar Cristian Poteraş, primarul portocaliu din sectorul 6, a primit 10.471.562 de lei.

Acum să vedem şi  ce a alocat doamna Udrea primarilor opoziţiei: 2.556.428 de lei pentru sectorul  1 condus de Andrei Chiliman (PNL), lui Piedone la sectorul 4, 3.400.000 de lei pentru că nu schimbase încă tabăra politică, iar lui Marian Vanghelie în sectorul 5, 3.400.000 de lei.

Acum întrebarea mea pentru doamna Udrea este dacă ştie câte blocuri a reabilitat Andrei Chiliman şi câte Liviu Negoiţă ? Vă spun eu doamnă să nu vă mai osteniţi, de cinci ori  mai multe în sectorul 1 decât în sectorul 3, exact invers proporţional cu banii primiţi de la dumneavoastră. Cine trebuia să îşi dea demisia în cazul ăsta, doamnă Elena Udrea?

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: