Skip to content

Bătaie de joc în serie. Episodul de astăzi: elevii

06/03/2012

Cu fiecare zi ce trece actuala guvernare îşi dovedeşte incompetenţa. Şi dacă ar fi vorba numai despre asta, episoadele de genul celor petrecute ieri cu softul de inscriere al elevilor în clasa pregătitoare ar fi mai uşor de tolerat, însă incompetenţa se combină şi cu o doză uriaşă de hoţie pe faţă.

Când am văzut cu câtă nonşalanţă motiva reprezentantul Ministerului Educaţiei nefuncţionalitatea sistemului, am fost convins că între această instituţie plătită din banii noştri şi firma care a făcut acel soft jenant este o cârdăşie în pur stil românesc. Compania în cauză, Siveco, face parte de ani buni din clientela de partid care căpuşează bugetul statului, furnizând servicii de proastă calitate pe milioane de euro.

Nici nu putem crede altfel dacă avem în vedere faptul că “specialiştii” în IT de la Siveco sunt principalii programatori ai Sistemului Informatic Unic Integrat al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate care s-a blocat la scurt timp după ce a fost pus în funcţiune, precum softul de la Educaţie.

Cine plăteşte pentru aceste stângăcii grave ce aduc prejudicii statului? Cumva portocaliii puşi în funcţii înalte la Ministerul Educaţiei, cumva domnul Lucian Duţă de la CNAS? Nicidecum. Factura o achită tot românii, umiliţi şi batjocoriţi încă o dată de nişte mafioţi pentru care banii publici sunt sursă de venituri personale.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: