Skip to content

582 de membri noi s-au alăturat Organizației PSD Sector 3

25/02/2012

Astăzi, 25 februarie a avut loc ceremonia de primire a 582 de membri în Organizația PSD Sector 3. Evenimentul a fost găzduit de coordonatorul interimar al Organizației PSD Sector 3, deputatul Robert Sorin Negoită.

În prezența președintei PSD București, Ecaterina Andronescu și a coordonatorilor de colegii ai filialei social democrate sector 3, Robert Negoiță i-a felicitat pe proaspeții membri ai Partidului Social Democrat pentru decizia de a intra in politică și pentru că au ales calea social democrației: ”Societatea românească suferă transformări și cetățenii români renunță să mai tolereze comportamentul celor care ne-au condus până acum. Nu mai acceptă să fie furați, mințiți și umiliți! Nu este însă suficient să fim nemulțumiți, nu mai trebuie să stăm în fața televizorului, ci trebuie să ne implicăm activ. Dumneavoastră sunteți cea mai mare speranță a clasei politice”, a declarat coordonatorul interimar PSD Sector 3, Robert Negoiță.

Social democratul și-a exprimat de asemenea dorința ca tot mai mulți cetățeni să se alăture echipei PSD Sector 3 și să contribuie la schimbarea actualei clase politice care se află de prea mult timp la conducerea țării.

În următoarele săptămâni, organizația PSD Sector 3, împreună cu coordonatorul interimar al acesteia Robert Negoiță, vor continua înmânarea carnetelor noilor membri de partid.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: