Skip to content

Comunicat de presă

23/02/2012

Deputatul PSD, Robert Negoiţă, şi-a donat indemnizaţia de parlamentar pe un an de zile

Deputatul PSD, Robert Negoiţă, şi-a donat indemnizaţia de parlamentar pe perioada unui an de mandat, în valoare de 50.000 de lei, Asociaţiei pentru Dezvoltare şi Calităţii Vieţii. Deputatul social-democrat a decis să îşi facă public acest gest din dorinţa de a stopa intoxicarea actualei puteri din jurul grevei parlamentare a USL şi a indemnizaţiilor parlemantarilor USL.

”De când mi-am început mandatul de deputat în Parlamenul României nu mi-am ridicat niciodată indemnizaţia de parlamentar pentru a o cheltui. Am strâns banii şi i-am donat celor aflaţi într-o situaţie delicată, celor care m-au contactat şi mi-au prezentat diverse cazuri sociale. Nu aş fi făcut niciodată public aceste gesturi dacă nu ar fi fost toată această intoxicare pe care PDL-ul încearcă în ultimele zile să o producă, compromiţând protestul nostru parlamentar şi canalizând discuţia în jurul banilor. Astfel, le demonstrez şi lor şi opiniei publice că banii pe care eu i-am ridicat de la Parlamentul României îi folosesc în scopuri umanitare. Sper că gestul meu de a face public acest fapt, deşi este unul pe care mi l-aş fi dorit să-l fac în continuare în anonimat, să fie urmat şi de colegii din USL”, a afirmat deputatul PSD, Robert Negoita.

Pe de altă parte, deputatul Robert Negoiţă consideră că absenţa parlamentarilor USL din Parlament nu justifică lipsa de implicare a majorităţii în adoptarea iniţiativelor legislative. Deputatului Negoiţă i se pare că deputaţii şi senatorii Coaliţiei de guvernământ îşi maschează lipsa de interes faţă de problemele ţării, folosindu-se de protestul parlamentar al USL.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: