Skip to content

Organizaţia PSD Sector 3, la început de drum

09/02/2012

Mereu am considerat că loialitatea este una dintre cele mai importante calităţi ale unui om. Când am preluat coordonarea PSD sector 3 am pornit la drum cu încrederea în colegii mei de partid şi în mine că putem schimba ceva în acest sector. Am fost foarte dezamăgit când m-am lovit de un perete înalt încă de la prima mea întâlnire cu reprezentanţii PSD sector 3.

Am încercat în repetate rânduri să găsesc o cale de comunicare cu conducerea acestei organizaţii, subliniind faptul că interesul personal nu ar trebui să primeze interesului de grup şi că valorile social democrate susţin omul ca membru al unei echipe ce luptă pentru un scop comun.

Am fost pus în faţa deciziei de a schimba conducerea unei organizaţii dezbinate şi mânată de orgolii ce nu-şi au locul în cadrul marii familii PSD.

Ieri, Comitetul Executiv al PSD, în calitate de organ de conducere şi decizie a partidului, a luat hotărârea de a dizolva conducerea Organizaţiei Sectorului 3 al PSD. Mă bucur că am reuşit să facem primii paşi spre normalitate.

Cred cu tărie că avem nevoie de acest început, avem nevoie de oameni loiali alături de noi, de oameni care să lupte pentru partid şi în baza principiilor acestuia.

Acest mod abuziv de a conduce România din ultimii ani a făcut ravagii pe toate planurile. Lăsând deoparte planul economico-financiar, românii s-au transformat, din cauza greutăţilor de zi cu zi, în oameni reci şi impasibili la ceea ce îi înconjoară. Din acest simplu motiv vreau să cred că schimbarea mai sus menţionată cu oameni tineri şi entuziaşti, dornici să ia viaţa în piept şi să lupte a fost una dintre cele mai bune soluţii la momentul actual.

În luna iunie, cel mai probabil, în sectorul 3, ca şi în toată ţara, vor avea loc alegeri locale, asta în cazul în care molima portocalie nu inventează o nouă şmecherie politică pentru a scăpa de voinţa publică. Este timpul să ne apucăm serios de treabă pentru că ne aşteaptă o bătălie extrem de grea, o bătălie din care vom ieşi învingători doar dacă suntem uniţi, doar dacă punem interesele noastre comune mai presus de propriile orgolii.

Marile Războaie nu au fost şi nu sunt câştigate de  către conducători, ci de armata de eroi care lasă totul de-o parte pentru a-şi apăra valorile.

Îi aştept alături de mine pe toţi cei care cred şi se identifică în valorile social-democrate. Trebuie să creştem această organizaţie, dar mai ales trebuie să avem încredere în ea şi în potenţialul ei.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: