Skip to content

Boc conduce propriul partid în aceeaşi manieră în care conduce Guvernul acestei ţări

01/02/2012

Emil Boc conduce propriul partid în aceeaşi manieră în care conduce Guvernul acestei ţări, termenul de referinţă fiind degringolada. Degringolada ce se extinde de la membrii de marcă ai partidului portocaliu, până la proprii activişti din teritoriu: incepând cu Blaga şi Cezar Preda, care cere demisia Premierului şi continuând cu simpli parlamentari, care trag cu dinţii de fondurile ce le-au fost promise pentru a mai putea cumpăra câteva voturi, PDL începe să dea semne de disperare. Şi dacă promisiunile către românii din stradă pot fi uitate de către Emil Boc, promisiunile către clientela politică portocalie nu pot fi trecute cu vederea atât de uşor.

Dincolo de răfuielile interne ale PDL, prea puţin importante pentru românii de rând, cred că Emil Boc, în calitate de Premier, de manager al acestui Guvern, ar trebui să dea dovadă măcar acum, în ceasul al doisprezecelea, de puţină responsabilitate şi să nu se mai joace cu vieţile oamenilor.

De-a lungul anilor am condus şi am construit foarte multe companii. Am fost pe şantier şi am muncit cot la cot alături de colegii mei. Mereu i-am considerat colegi şi nu angajaţi. Am trecut şi prin perioade de criză financiară, care ne-au ameninţat grav afacerile, însă întotdeauna am considerat că singurul mod pentru a reuşi este prin investirea continuă în oameni, şi nu prin disponibilizarea lor.

Aş vrea să cred că Guvernul Boc nu a uitat cât de importantă este încrederea celor cărora te adresezi pentru reuşita politicilor propuse. Din păcate, ultimele declaraţii privind aşa-zisa creştere a salariilor ne-au demonstrat încă o dată cât de mult se înşală Premierul Emil Boc. Oamenii sunt sătui de promisiuni, sunt sătui de creşteri salariale “doar dacă economia ne permite”, oamenii au nevoie de un lider in care să creadă, care să nu îi mai ducă de nas şi care să nu îşi bată joc de ei. Şi dumneavoastră, domnule Boc, nu sunteţi acela. Şi nici dumneavoastră, domnule Preşedinte Traian Băsescu.

România ocupă locul al doilea în UE în ceea ce priveşte dificultatea găsirii unui loc de muncă. Este timpul, domnule Boc, domnule Presedinte să renunţaţi la discursurile populiste, la promisiunile goale şi lipsite de sens şi să le garantaţi un loc de muncă românilor, pentru că tot dumneavoastră aţi fost cel care le-a şi luat acest drept, care a insistat în 2009 asupra beneficiilor pe care concedierea a sute de mii de oameni le au asupra creşterii economice a României.

Şi iata că am ajuns in 2012 şi fără creştere economică, şi fără locuri de muncă şi fără creşteri salariale, dar împreună cu aceeaşi conducători, care nu şi-au asumat nicio răspundere pentru greşelile făcute.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: