Skip to content

Respect, domnule Mircea Lucescu

24/01/2012

Putea să se trateze oriunde în lume, dar a preferat să se lase în grija medicilor din ţara lui. “Mă bucur că m-au tratat medicii în România”, a fost mesajul lui Mircea Lucescu la ieşirea din spital. Aceste vorbe rostite de un român, pe care o lume întreagă îl cunoaşte şi îi apreciază meritele, sunt pentru mine un motiv de speranţă că nu este totul pierdut şi că România poate redeveni ce a fost odată.

Acest gând al lui Mircea Lucescu se află în mintea şi sufletul fiecărui protestatar adevărat din Piaţa Universităţii sau din ţară, fiecărui român căruia încă îi pasă de semenii lui, care încă îşi iubeşte sincer ţara.

Gestul lui Mircea Lucescu, laolaltă cu cel al lui Raed Arafat, m-au făcut să realizez şi mai bine că perioada prin care trecem este una cu adevarat de trezire naţională. În contextul în care preşedintele ţării se tratează la Viena şi invită medicii români să emigreze, opţiunea lui Mircea Lucescu poate fi interpretată şi ca o palmă simbolică pe obrazul celor care în prezent ne conduc.

Sunt pe zi ce trece mai mândru că sunt român. Pentru aceasta domnule Mircea Lucescu, domnule Raed Arafat, respectul meu, al nostru, al tuturor se îndreaptă către dumneavoastră!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: