Skip to content

Meşterul Manole, varianta Boagiu

07/12/2011

„După ce au lucrat în ritm alert timp de două luni pentru a rămâne în grafic, constructorii autostrăzii Nădlac-Arad, parte a coridorului IV paneuropean, trebuie să dărâme aproape tot ce au ridicat până acum din cauza pământului care nu poate susţine noua construcţie”, scrie astăzi ziarul „Adevărul”.

Incredibil!

În ceea ce privește construcţia autostrăzilor româneşti avansăm în ritm de melc şi, după cum se vede, totul este doar o spoială numai bună de inaugurat cu tam-tam.

Premierul Emil Boc şi ai săi miniştri ai transporturilor s-au bulucit la fiecare doi-trei kilometri de drum terminaţi să taie câte o panglică.

Pentru fabrica Nokia de la Jucu nu au fost în stare să creeze infrastructură, iar investitorii au părăsit România şi au lăsat în urma lor câteva mii de şomeri.

Pentru turiştii de pe litoralul românesc, periplul până la Marea Neagră devine un coşmar imediat ce, la Cernavodă,  părăsesc autostrada şi traficul se sugrumă pe câte o singură bandă de mers.

Dacă vrei să mergi la munte, trebuie să fii înarmat cu multă răbdare şi să îţi iei două zile de concediu în plus – una pentru dus, alta pentru întors pe DN1.

În timp ce în alte state europene infrastructura este o prioritate a stării de normalitate, la noi este doar o ridiculizare a fiecărui român.

În timp ce românii sunt bătaia de joc a acestor iluștri membri ai Cabinetului Boc, regii asfaltului se căpătuiesc în continuare din „neasfaltarea” României.

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: