Skip to content

Schimbarea la faţă a PDL – o escrocherie ieftină

10/05/2011
tags: ,

Ce face un partid după ce pune pe butuci o ţară şi-i aduce la sapă de lemn locuitorii săi? Oricât ar părea de incredibil, la această întrebare există doua variante de răspuns: unul valabil pentru toate ţările de pe planeta aceasta, iar unul doar pentru România…

Dacă la nivel planetar acel partid este trimis de urgenţă la lada de gunoi a istoriei, în România, acel partid se rebranduieşte!!?? Îşi schimbă rapid sigla, denumirea, culorile şi, cu un tupeu ce sfidează orice normă elementară de bun simţ, vrea iar voturi. Pe ce se bazează? Oricât ar părea de jignitor pentru noi, asta dacă ne-ar mai putea jigni ceva ce vine din zona mafiei portocalii, ei se bazează pe prostie. Pe prostia noastră. Prin această mişcare, mai precis prin această şmecherie ieftină, într-un  mod involuntar, PDL-ul ne arată câţi bani dă pe inteligenţa românilor. Le-a mers de atâtea ori, indiferent cât de grosieră era prosteala pe care ne-au administrat-o, încât acum nici nu-şi mai pun problema că ridicolul şmecheriei încercate de ei este, de fapt, o jignire directă la adresa poporului român.

 Totuşi, dacă ar fi să analizăm propunerea de rebranduire lansată de pedelişti, putem să ne dăm seama că, în ciuda tupeului grosier, gura păcătosului adevăr grăieşte. Astfel că pedeliştii propun ca siglă nouă o inimă. Apropierea acestui simbol cu zona medicală nu cred că este întâmplătoare. După ce au forţat limitele existenţei acestui popor, reuşind să-l aducă în proximitatea spitalelor şi, din nenorocire, şi a cimitirelor, acum, pedeliştii vor să o oficializeze şi în siglă. Eu propun că, dacă inima din sigla PDL va fi una sănătoasă, să se facă o menţiune că aşa arată o inimă de pedelist pe timp de criză, iar dacă vor prin acest simbol să reprezinte inimile românilor, să pună lângă şi un aparat de resuscitare.

În ceea ce priveşte numele ales – PPE, adică Partidul Popular European, este clară disperarea pedeliştilor de a fugi cât mai departe de numele cu ajutorul căruia au nenorocit ţara, doar-doar vor reuşi să nu mai fie asociaţi cu ciuma portocalie care a distrus România.

În ciuda acestei şmecherii, dacă românii vor înghiţi o asemenea escrocherie gogonată, înseamnă că ne merităm soarta. Înseamnă că singurii care au avut dreptate în ţara asta au fost pedeliştii. Asta pentru că ei sunt singurii care pariază pe prostia poporului român…

Advertisements
One Comment leave one →
  1. dana permalink
    15/05/2011 09:39

    regret sa va anunt, cu prostia mea imensa cu tot am reusit sa descopar cine/ce/cum a comis raul suprem in Romania, iar CE/CINE-ul nu se prea regaseste la PDLisiti, ci taman in ograda altui partid… Iar gaura de la macaroana am descoperit-o nu de azi de ieri, ci curand dupa februarie 1990. Regret enorm ca am ramas in Romania, dar parca tot nu imi venea sa cred ca raul poate dura, am tot sperat ca raul inceput din anii 1945 – 47 poate dura atat de mult. Regret imens ca nu mi-am luat lumea in cap undeva in Vestul deloc salbatic – pentru ca intre timp salbaticia, cu ajutorul comunistilor si urmasilor s-a mutat in Est – astia erau ca Goring, cand auzeau de cultura (mare), le venea sa scoata pistolul (din motive de origini obscure si, mai ales, din lipsa de educatie si crasa incultura a majoritatii tovarasilor) Multumim fostilor tovarasi pentru fundatura in care se regaseste Romania anilor 2000.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: