Skip to content

Despre porumbelul portocaliu in tara in care se moare de foame

06/05/2011

Acest text este un pamflet, dar s-a nascut ca urmare a unor declaratii reale si memorabile.

Din categoria „copiii spun lucruri trasnite”, candidatul nastrusnic pentru presedintia PDL, Alexandru Paleologu, a aratat astazi varianta lui pentru noua varianta de sigla a PDL. Daca nu sinteti la curent deja, nici nu va chinuiti sa ghiciti, pentru ca  n-aveti nicio sansa. Plecind de la flotarea logica potrivit careia, Elena Udrea este o „porumbita”, Paleologu s-a gindit, nici mai mult nici mai putin, ca viitoarea sigla PDL-ista sa fie reprezentat de un porumbel si o… porumbita.

Acum, noi stim ca gura „pacatosului adevar graieste” sau, mai potrivit pentru acest personaj, „gura celui slab de inger”, dar, chiar asa domnul Paleologu sa o spuna direct. Pai, daca porumbita este doamna Udrea, atunci cine este porumbelul din PDL?

 Am fi toti tentati sa ne grabim pentru a trage o concluzie prezidentiala, dar eu va propun sa nu o facem, nu de alta, dar mai exista un indiciu lansat de domnul Paleologu care nu se potriveste pentru a trage aceasta concluzie. Este vorba despre ramura de maslin, element ce desavirseste alaturi de porumbei noua sigla, element despre care spune dinsul ar fi simbolul linistii si pacii pentru aceasta tara. Ori nu mai este un secret pentru nimeni ca Zeus nu vrea nici liniste, nici pace. Ca, daca ar fi liniste si pace, ne-am lua cu totii ochii de la declaratiile oligofrene facute de politicieni trazniti si am vedea limpede cum in Romania anului 2011, o mama si fiul ei au murit de foame in casa. S-a intimplat astazi. Dar probabil ca nu intereseaza pe nimeni.

Traiasca porumbelul si porumbita!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: