Skip to content

PDL-ul votează. Dar cine numără voturile!!??

21/04/2011

Acest text este un pamflet. Mai puţin partea referitoare la Roberta Anastase -)…

Zarvă mare, zeci de breaking-news şi, în general, o atenţie nefirească pentru alegerile din PDL. De ce spun nefirească? Păi, mie mi se pare că este normal să trăieşti cu sufletul la gură orice eveniment, fie el sportiv, fie cultural sau, de ce nu, chiar politic, atât timp cât există suspans şi aştepţi emoţionat să vezi deznodământul învăluit în mister.

Pe când la alegerile PDL unde-i misterul? Unde-i adrenalina? Unde-s emoţiile? Sau ne prefacem toţi că asistăm la o partidă pe muchie de cuţit, când toată tribuna ştie rezultatul.

Să nu-mi spuneţi mie că la pregătirea în gestionarea furtului alegerilor şi a furtului, în general, tartorii PDL, încarturiţi toţi sub comanda “marinelului” suprem Traian Băsescu, ar lăsa vreo şansă ca alegerile din PDL să aibă parte de vreun rezultat-surpriză.

Păi, cum să se-ntâmple asta? Atât timp cât domnul Baconski, cel căzut în admiraţia doamnei Udrea şi, implicit, a “ordonanţei” Boc, a avut împliniri demne de Cartea Recordurilor la Paris, acolo unde la alegerile prezidenţiale au votat atâţia români cât au trebuit pentru ca Băsescu să iasă preşedinte, nu va fi loc de surprize la alegerile PDL din mai.

Pentru cei care încă mai speră, le dau o informaţie de ultimă oră:
“Cei din PDL au hotărât ca, la propunerea doamnei Udrea, cea care va număra voturile la congresul PDL din mai să fie Roberta Anastase. Se are în vedere atât pregătirea doamnei Anastase în numărători anterioare,  dar şi impermeabilitatea acestei doamne în faţa legii. Impermeabilitate demonstrată de faptul că, deşi 20 de milioane de români au văzut-o cum fura, doamna Anastase pare să-i convingă pe anchetatorii intraţi în adormire că poporul are orbul găinii, iar ea are dreptate”.

În rest, vă doresc vânzoleală liniştită, că de surprize nu-i loc, cel puţin nu într-un partid ce seamănă cu Coreea de Nord…

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: