Skip to content

PDL şi-a mânjit mâinile cu trădarea neamului românesc

02/04/2011

Iată că anunţul de săptămâna trecută al preşedintelui Băsescu, şi anume că, încet-încet, PDL îşi pierde majoritatea în Parlament, începe să se confirme. Dacă majoritatea de la Senat era deja pierdută, iată că a venit rândul Camerei Deputaţilor să confirme spusele şefului statului.

Astfel că, deunăzi, Declaraţia Parlamentului României referitoare la mesajele unor oficiali unguri a fost aprobată şi votată de Camera Deputaţilor. Această Declaraţie, care condamnă mesajele şovine şi separatiste ale unor înalţi demnitari unguri la adresa Romaniei, a fost propusă şi susţinută de opoziţie. Chiar dacă şefii PDL, de dragul concubinajului cu UDMR şi doar pentru a rămâne la guvernare, s-au opus din răsputeri adoptării acesteia, s-a dovedit că o bună parte a deputaţilor portocalii au votat “pentru”, au votat pentru normalitate şi pentru demnitate naţională.

Este bine de ştiut că această Declaraţie, ca răspuns al Parlamentului României, era imperios necesară, altfel ţara noastră devenea oficial “vasalul” guvernului de la Budapesta condus de extremistul Viktor Orban. Şi pentru ce? Pentru ce să calci în picioare jertfele părinţilor şi ale bunicilor noştri, ale tuturor celor care au luptat pentru independenţa României? Doar pentru a satisface ambiţiile efemere ale lui Traian Băsescu şi Emil Boc de a rămâne la ciolan? Aceşti oameni sunt dispuşi să sacrifice tot ceea ce a mai rămas sfânt în ţara asta doar pentru a nu-şi pierde privilegiile.

Chiar şi aşa, am constatat cu stupoare că disperarea lui Boc şi a lui Băsescu de a nu-şi pierde privilegiile ating cote de nebănuit. Prin urmare, deşi plenul Camerei Deputaţilor a votat această Declaraţie, eu fiind prezent în sală când preşedintele de şedinţă, Ion Oltean, a anunţat rezultatul şi a închis lucrările, s-a revenit ulterior, la presiunile UDMR şi, apelând la o găselniţă procedurală ilegală, această Declaraţie nu a mai fost recunoscută ca fiind votată de Camera Deputaţilor.

Vă daţi seama, dacă s-a ajuns până aici, ca de dragul ciolanului să se falsifice pi votul din Camera Deputaţilor, trebuie să constat moartea democraţiei în România. Şi de ce? Doar pentru a fi preş în faţa UDMR, de dragul unei rămâneri la putere cu orice preţ. Istoria îi va judeca pe aceşti oameni, dar, mai ales, va judeca actele de trădare pe care aceştia le fac raportate la ţara lor, raportate la eroii acestui neam.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: