Skip to content

O veste bună!

02/02/2011

Mă bucur să aud că, în urmă cu câteva minute, Curtea de Apel Argeş a decis aprobarea recursului preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş. Astfel, Constantin Nicolescu va fi cercetat în libertate. Decizia a fost luată în unanimitate de voturi şi nu poate fi atacată cu recurs. Îi urez colegului meu multă sănătate, putere de luptă şi sunt convins că, în lunile ce vor urma, îşi va demonstra nevinovăţia şi, mai mult decât atât, va reuşi să continue treaba excelentă pe care o face în judeţul Argeş.
Ce spuneţi de faptul că toţi judecătorii care au dat sentinţa de eliberare au votat în unanimitate pentru judecarea în stare de libertate a lui Constantin Nicolescu. Nici măcar în faţa acestor evidenţe nu putem să punem la îndoială buna-credinţă a „judecătoarei de curte a DNA-ului” pe numele ei Ioana Mihaela Neacşu. Această doamnă a decis, în primă instanţă, judecarea în stare de arest a lui Constantin Nicolescu.
Dacă trei magistraţi, colegi de-ai dânsei, spun la unison că a greşit, nu ar trebui totuşi să ne întrebăm ce a fost în capul acestei doamne judecător. Cred că avem de ales între două răspunsuri: a fost fie  rea-credinţă sau, pur şi simplu, lipsă crasă de profesionalism.
Indiferent de răspuns, ar trebui să plătească, cu atât mai mult cu cât cel pe care l-a condamnat dintr-o eroare era să plătească cu viaţa acest lucru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: